Teràpia Reiki a Girona

escola gestalt de catalunya girona

Teràpia Reiki Usui

El Reiki és una teràpia holística que tracta a l’ésser humà com un tot: cos físic, mental, emocional i espiritual. És un sistema de sanació i reequilibri bioenergètic a través de la imposició de mans. Utilitza una tècnica de canalització i transmissió de l’energia Universal d’amor incondicional.

El Reiki “no cura”. La seva funció és afavorir al poder auto curatiu del cos i restablir el seu equilibri energètic, proporcionant major benestar, relaxació, força i harmonia.

El Reiki actua en profunditat anant a l’arrel del problema, permetent que l’emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri es manifesti i sigui sanat.

No té cap efecte secundari i ajuda al creixement personal i a l’expansió de la consciència.

En nombrosos països és utilitzat com un mètode de prevenció, tractament, relaxació dins del sistema sanitari convencional. El Reiki és una teràpia complementària a la medicina convencional i a les teràpies psicològiques, reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) inclús en processos de pre-operacions i post-operacions o radioteràpia i quimioteràpia. En la majoria dels casos, el Reiki augmenta els efectes del tractament mèdic quan s’utilitza en unió amb ell, mai reemplaçant a aquest.

escola gestalt de catalunya girona

Beneficis del Reiki Usui

A nivell físic

Accelera l’habilitat natural del cos per l’auto sanació de malalties, emocions i dolors. Millora el funcionament i el rendiment fisiològic de les cèl·lules i òrgans. Millora les malalties o lesions i actua sobre les seves causes. Migranyes, depressió, dolors menstruals, restrenyiment, etc. Dona fortalesa i harmonitza el sistema immunitari. Ajuda a netejar l’organisme i la ment de tota classe de toxines. Facilita el somni i disminueix l’abatiment. Acompanya en l’embaràs i ajuda la recuperació del postpart.

A nivell mental

Ajuda a transformar hàbits nocius. Augmenta la claredat mental i la concentració. Redueix l’estrès. Relaxació de les tensions. Ajuda a millorar l’insomni. Desenvolupa la consciència. Augmenta la creativitat. Ajuda als trastorns alimentaris (bulímia i anorèxia).

A qui va dirigit?

Tothom (adults sans, malalts, embarassades, adolescents, nens i bebès), fins i tot també els animals i les plantes.

Més informació

Com són les sessions?

La primera sessió té una duració de 75 minuts i la resta de sessions són d’una hora.


Primera sessió 50 €
A partir de la segona sessió: 45 €/sessió

Horaris

A convenir.

Impartit per: 

A nivell emocional

Ajuda a la resolució de problemes sentimentals, d’agressivitat, de pors, d’infelicitat. Millora l’autoestima. Allibera les emocions reprimides. Produeix un estat de relaxació reduint o eliminant l’ansietat. En el cas de pacients en fase terminal pot donar alleujament tant a la persona afectada com als seus acompanyants i familiars.

A nivell espiritual

Harmonitza. Equilibra les energies del cos. Augmenta el nivell energètic vital; proporcionant vitalitat física i anímica, pau, i equilibri. Alleuja el sofriment, així sigui físic, emocional, mental o espiritual.

Per a més informació truqueu al 605 63 16 49 al 972 092 634 o girona@gestaltcatalunya.com.
escola gestalt de catalunya girona

Altres activitats

Teràpia
Teràpia

Shiatsu

Sessions individuals
VEURE
formació
formació

Formació en Reiki Usui

VEURE
Formació
Formació

Formació en constel·lacions familiars

VEURE