Treballar el sistema familiar

Teràpia en constel·lacions familiars individuals a Girona

escola gestalt de catalunya girona

Constel·lacions familiars individuals

Les constel·lacions familiars són una eina que permeten treballar les nostres arrels i el nostre sistema familiar. Ens permeten mirar tot allò que fa que la nostra vida no flueixi com ens agradaria.

Hi ha persones que es poden sentir massa exposades en un treball de constel·lacions familiars en grup. El format individual ens proporciona més intimitat i comoditat, ja que treballem amb clics o plantilles per a representar els membres del sistema. Constel·lar individualment permet a la persona aprofundir més en l’estat intern propi i dels membres representats.

Des d’aquesta perspectiva es pot treballar qualsevol àmbit: un conflicte familiar, un bloqueig emocional, relacions laborals, relacions de parella, relació amb la mare i/o amb el pare, maternitat i paternitat, relació amb els fills, avortaments, un dol, relació amb el menjar, entre moltes altres.

L’objectiu és aconseguir una imatge complerta de què passa al sistema familiar per poder veure quins desordres existeixen i com ens afecten d’una manera molt més directa i clarificadora.

Treballa el teu sistema familiar

Les sessions de constel·lació individual

Inversió

70 € per constel·lació individual.

Durada

Durada 90 minuts.

Impartit per: 

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

Taller de constel·lacions familiars

VEURE
formació
formació

Curs eines sistèmiques


VEURE
Formació
Formació

Formació en constel·lacions familiars

VEURE