Cursos d'estiu a Girona

CURS D'ESTIU

Curs intensiu d'astrologia

Iniciem un viatge transformador cap a l’univers astrològic amb aquest curs intensiu de tres dies. Aquest curs està dissenyat per integrar la teoria astrològica bàsica amb experiències pràctiques i vivencials, promovent l’aprenentatge intuïtiu i la connexió amb un coneixement ancestral que tots portem a dins. Amb aquest enfocament busquem que els participants no només adquireixin coneixements tècnics, sinó que també comprenguin millor el seu lloc al cosmos ia utilitzar aquest coneixement per a un desenvolupament personal més conscient, promovent una integració autèntica de l’astrologia a la seva vida diària.

Horari

22, 23 i 24 de Juliol; de 16 a 20 h.

Vosl més informació?

curs estiu astrologia

CURS D'ESTIU

De la dependència emocional a l'autoresponsabilitat d'un mateix

Des de l’Escola Gestalt Catalunya us volem oferir un curs on es podrà fer un profund treball personal amb relació a la dependència emocional.
Durant tres dies ens endinsarem en què hi ha al fons, quina dinàmica domina. Tindrem contacte i mirarem la nostra ferida d’infantesa i fins on ens condiciona.
Observarem quin és el fil conductor que manté la nostra dependència emocional i caminarem cap a l’ autoresponsabilitat.

Horari

8, 9 i 10 de Juliol; de 10 a 14h.

Vols més informació?

CURS D'ESTIU

Eines sistèmiques

Les eines sistèmiques ens ajuden a adquirir una visió més amplis de les dificultats relacionals. Ens ajuden a comprendre com el comportament d’un individu influencia a l’altre i, aquest, per la seva banda, influeix també sobre el primer. Adreçat a professionals i estudiants en l’àmbit de l’ajuda que vulguin ampliar els seus coneixements per a treballar en sessions tant individuals com grupals. 

Horari

7 i 8 de Juliol; de 10.00h a 14.00h

Inversió

Curs d'estiu: 150 €
Preu especial per alumne i ex-alumne (consultar amb l'escola)

Impartit per: 

CURS D’ESTIU

TREBALL AMB GENOGRAMA

Des de l’Escola Gestalt Catalunya ens plau oferiu-vos un intensiu per poder treballar amb el genograma familiar. Es un curs pensat tant per professionals de l’àmbit de l’ajuda que vulguin aprendre a utilitzat aquesta eina dins la professió, com per persones que vulguin fer un treball personal.

 El genograma familiar es un recurs que permet localitzar les dinàmiques ocultes relacionals, que a vegades, de manera no conscient repetim, i d’alguna manera, ens bloquegen.

Dates i Horari

4, 5 i 6 de juliol de 10.00 h a 14.00 h.

Inversió

Un curs d'estiu: 150€
PREU ESPECIAL PER ALUMNES I EX-ALUMNES (CONTACTAR AMB L'ESCOLA)

Impartit per: 

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

DANCEmandala


VEURE
Tallers
Tallers

Allibera't: Grup LGTBIQ+

VEURE