Terapeutes, psicòlegs i persones interessades

Formació en teràpia Gestalt a Girona

DESENVOLUPA'T COM A TERAPEUTA

Formació en teràpia Gestalt per Adults a Girona

Som una escola pionera en integrar les dues vessants de la Teràpia Gestalt: unim la costa Est de Laura Perls i la Oest de Fritz Perls. Quan parlem de Teràpia Gestalt fem referència a un tipus de teràpia humanista. Els tres anys de formació permeten un desenvolupament personal tal que, encara que la vida consti de diferents parts, la forma de viure es converteix en un tot molt més harmònic, responsable i tolerant. Alhora, la formació està enfocada a desenvolupar les capacitats com a terapeuta i a potenciar la capacitat d’entendre i atendre als altres.

 

Formació en teràpia Gestalt
PSICOTERÀPIA INFANTIL A GIRONA

Formació en teràpia Gestalt Infantil

Aquesta formació està dirigida a terapeutes, psicòlegs, pares, mares i/o persones interessades en el tema. Té com a finalitat mostrar eines pràctiques de la Gestalt aplicada als més petits.
La formació en Teràpia Gestalt Infantil et capacita per a l’exercici de la Psicoteràpia Infantil a través de recuperar els assumptes pendents de la teva infantesa, amb tècniques de la Psicoteràpia Gestalt.

La Teràpia Gestalt, com a teràpia humanista que és, concep al nen/a des d’una perspectiva optimista; és a dir, creu en les seves potencialitats i en la seva tendència innata a la salut i al creixement. La Teràpia Gestalt té una concepció holística de l’infant, té en compte la seva part sensorial, l’afectiva, la intel·lectual, la social i l’espiritual. No se centra només en el símptoma sinó que afavoreix el desenvolupament integral del nen/a. Té plena confiança en les mateixes capacitats de l’infant i en la seva tendència innata a la salut i al seu creixement.

peluix infantil
GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL

Pre-formació: Viatge a la Gestalt

Grup de creixement personal on cada mes es treballen diferents temàtiques enfocades des de la teràpia gestalt grupal.

L’escenari grupal és una eina d’autoconeixement molt poderosa. Les interaccions interpersonals són de vital importància en el nostre desenvolupament psicològic.

Els grups constitueixen una part essencial de la nostra experiència de desenvolupament, des de la primera infància ja pertanyem a un grup, la unitat familiar, i després anem transitant cap a altres: passant per la classe, les persones que ens rodegen a la feina, oci…

El grup terapèutic és un microcosmos social on mostrar qui ets, autoobservar-te, compartir reaccions, comprendre la reacció pròpia i la dels altres, donar i rebre observacions… amb l’objectiu de comprendre com influeix la relació en la pròpia sensació de vàlua, amb la construcció de la pròpia imatge.
La forma de treball és a partir d’exercicis dinàmics i vivencials. L’objectiu és prendre consciència i fer-se càrrec d’un mateix/a, de la part de llum i de la part d’ombra. Ampliar la consciència amb l’objectiu d’un millor maneig de les emocions i de la convivència amb un mateix/a. Veure i descobrir les pròpies capacitats i potencialitats.

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Postgrau: La visió de la costa est. El camp i les psicopatologies

Actualment estem treballant en una proposta per a vosaltres.

Vista a un paisatge tropical