Constel·lacions familiars sistèmiques a Girona

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Curs eines sistèmiques

Aquest curs es presenta des d’una perspectiva holística i integradora. Des de la visió sistèmica observem els rols i els comportaments de les persones en el seu context. Ens focalitzem en comprendre i ordenar les dinàmiques relacionals. Aquestes estan determinades per regles implícites i explicites que formen el sistema i la interacció entre els seus membres. 

Eines Sistemiques
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Monogràfics

Descobreix els nostres monogràfics: “La meva relació amb el menjar”, “Famílies actuals” i “Fills en l’oblit”.

Monogràfics
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Taller de constel·lacions familiars

A les constel·lacions es busca identificar els conflictes i els punts nodals del sistema, ja sigui familiar, laboral o social, que estan dificultant el flux de la vida. I a partir d’aquí, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l’ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida. Quan restablim l’ordre del nostre sistema familiar estem ajudant a les generacions futures a viure amb menys càrregues.

Taller constel·lacions familiars
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Teràpia en constel·lacions familiars individuals

Les constel·lacions familiars són una eina que permet treballar les nostres arrels i el nostre sistema familiar. Ens permeten mirar tot allò que fa que la nostra vida no flueixi com ens agradaria.

Hi ha persones que es poden sentir massa exposades en un treball de constel·lacions familiars en grup. El format individual ens proporciona més intimitat i comoditat, ja que treballem amb clics o plantilles per a representar els membres del sistema. Constel·lar individualment permet a la persona aprofundir més en l’estat intern propi i dels membres representats.

Constel·lacions familiars individuals
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Formació en constel·lacions familiars

La Formació en Constel·lacions està pensada tant per a persones que desitgin ser constel·ladores, com per a persones que desitgin realitzar un intens treball de creixement personal. És un procés profund de desenvolupament personal.

Creiem que el més important per ser constel·lador és primer treballar la pròpia vida, ja que ningú podrà acompanyar a una altra persona on no hagi anat ell. Per aquest motiu, durant el curs els/les alumnes tindran l’oportunitat de treballar els seus propis assumptes, sigui en constel·lacions o en els exercicis que s’aniran fent. I és a partir de la pràctica que es va introduint la teoria.

Formació constel·lacions familiars