teràpia sistèmica

Taller de constel·lacions familiars sistèmiques a Girona

escola gestalt de catalunya girona

Què són les constel·lacions familiars?

Les Constel·lacions Familiars sistèmiques estan dins el que anomenem teràpies breus amb orientació fenomenològica. Les constel·lacions destaquen per la seva rapidesa. En una Constel·lació s’aconsegueixen comprensions molt clares sobre les dinàmiques i implicacions que mantenen els problemes i, sovint, es desenvolupen importants moviments de solució.

Les Constel·lacions Familiars les va crear Bert Hellinguer i s’enfoquen directament cap a la solució. Es basen en els ordres de l’amor.

A les constel·lacions es busca identificar els conflictes i els punts nodals del sistema, ja sigui familiar, laboral o social, que estan dificultant el flux de la vida. I a partir d’aquí, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l’ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida. Quan restablim l’ordre del nostre sistema familiar estem ajudant a les generacions futures a viure amb menys càrregues.

Assistència

Es pot assistir a qualsevol d’aquests tallers de forma independent. Cada taller comença i acaba el mateix dia. Es requereix reserva prèvia via email (girona@gestaltcatalunya.com) o trucant al 605 631 649

Venir de representat és GRATUÏT i una oportunitat única per treballar la part sistèmica que forma part de nosaltres de manera inconscient. 70 € fer la pròpia constel·lació.

Quan és convenient per mi fer una constel·lació?

01.

Sento bloquejos, pors, fòbies, addiccions, sense que pugui sortir d’aquí pels meus propis mitjans.

02.

Sento que visc la vida amb culpa o vergonya, la qual cosa fa que a la vida em faci mal.

03.

Sento que alguna cosa m’impedeix mantenir relacions duradores, consistents o que suposi algun tipus de compromís per part meva.

04.

He patit accidents o malalties greus, ja siguin físiques o psíquiques; tant jo com algun membre de la meva família o de les meves relacions significatives.

05.

He patit pèrdues importants en la meva família o en les meves relacions significatives i sento que tinc pendent el dol o el comiat.

06

Quan sento que vull obtenir una imatge sanadora i/o de suport i/o de canvi, i que serveixi d’ajuda amb la meva família, amb els meus fills, en les meves relacions, en el meu treball, a l’escola, amb la meva empresa o amb la meva salut.

Més informació

Pròxims tallers 2022-2023

Un dissabte al mes de 16.00 a 20.00 h

-17 de setembre
-8 d'octubre
-19 de novembre
-17 de desembre
-14 de gener
-11 de febrer
-11 de març
-15 d'abril
-13 de maig
-10 de juny
- 8 de juliol
 
Inversió

Assistir de representant és gratuït.
El preu per constel·lar és de 70 €

Impartit per: 

T’interessa algun dels tallers
o vols participar en una constel·lació familiar?

escola de gestalt catalunya girona

Tallers similars

Tallers
Tallers

MonogràficsVEURE
formació
formació

Curs eines sistèmiques


VEURE
Formació
Formació

Formació en constel·lacions familiars

VEURE