GESTALT CATALUNYA

Qui som

Escola Gestalt Catalunya Girona

Qui som

L’Escola Gestalt de Catalunya-Girona és un referent de la teràpia Gestalt i pionera en la unió de la costa est i oest. Destaca per tenir un equip de treball format i especialitzat, alhora que atent i amorós. Un dels valors principals és la cura cap als clients/clientes i entre nosaltres. Una escola que s’atreveix a idear i experimentar noves maneres de treballar adaptant-se al moment i a les necessitats de les persones per fer un món millor. 

Espailúdic va néixer el 1998 seguint el nostre impuls genuí dirigit al coneixement de l’ésser humà i la millora de la seva qualitat de vida posant-nos al servei de les persones.

El 2011 vam crear l’Escola Gestalt de Catalunya que dona continuïtat a totes les nostres activitats relacionades amb la teràpia gestalt que fa anys que impartim. Ens trobem a Barcelona i a Girona.

L’Escola Gestalt de Catalunya de Girona és un espai de FORMACIÓ i TERÀPIA que potencia la trobada amb un mateix i entre persones d’una forma conscient i saludable. Facilitem processos formatius amens i potents per a la millora de la qualitat de vida. Tenim confiança en la naturalesa humana i la seva capacitat d’autorregulació.

Els nostres valors: estar present, transparència, sinceritat, humanitat, ecologia i l’espiritualitat.

Volem agrair a totes aquelles persones que han anat confiant en nosaltres assistint a les nostres formacions, cursos i tallers. Sense elles no seria possible continuar construint aquest projecte comú. Agrair tota l’entrega i saviesa que han aportat per seguir creixent junts i expandir el respecte, la consciència i la recerca de la pau interior i exterior.

Ens coneixem?

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Formació
Formació

Formació en Teràpia Gestalt per adults

VEURE
pre-formació
pre-formació

Viatge a la Gestalt


VEURE
Teràpia
Teràpia

Teràpia Gestalt

Teràpia individual, per parelles, familiar, infantil i adolescents.
VEURE