Teràpia Gestalt a Girona

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Teràpia Gestalt individual

El terapeuta acompanya la persona en el seu procés sense dirigir ni interpretar. Respectem que sigui la persona la que descobreixi per si mateixa les seves capacitats i els seus conflictes. La finalitat terapèutica és que la persona desenvolupi els seus propis recursos i habilitats per afrontar els canvis i dificultats de la vida quotidiana.

A qui va dirigit?

01.
Tothom qui vulgui fer un creixement personal

Per aprofundir en el seu propi desenvolupament i creixement personal, per aconseguir major autoconeixement.

02.
Persones amb conflictes familiars

A qui vulgui resoldre conflictes de relació amb els pares, fills, parella, etc.

03.
A tohom que hagi patit experiències de depressió, ansietat, etc.

A persones que hagin patit problemes de depressió, ansietat, tristesa, pors, fòbies, estrès, mobbing, bullying inseguretat, baixa autoestima, infelicitat, bloquejos emocionals, obsessions, etc.

Com són les sessions?

Es desenvolupa en sessions de cinquanta minuts a una hora de durada.
Sessions setmanals, quinzenals o mensuals en funció del procés personal de cadascú. Hores concertades.

Durada de les sessions

Durada de la sessió: de 50 minuts a una hora

Inversió

60 € / sessió

Teràpia individual gestalt

Impartit per: 

Ara també online

Conscients de la situació que hem viscut, la pandèmia del coronavirus (COVID-19), creiem oportú poder oferir un espai individual de suport i acompanyament gestàltic via online. Alhora, hem après que la teràpia online ajuda a poder compartir aquelles sensacions, emocions i pensaments que ens poden generar malestar sentint-nos acompanyats des de casa.
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Teràpia Gestalt de parella

La teràpia gestalt per a parelles afavoreix una escolta amorosa, possibilita veure a l’altre en la seva totalitat i ofereix una oportunitat per treballar els conflictes i convertir-los en un creixement personal i de la relació.

En les relacions de parella hi intervenen diferents factors que fan que la relació sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant. Quan som conscients de com funcionem en la relació poder aconseguir el benestar en la parella, acceptant els nostres límits i potenciant les nostres habilitats.

Durant el procés de teràpia de parella és possible que els terapeutes recomanin començar un procés de teràpia individual. D’aquesta manera podrem enfocar i treballar el desenvolupament personal de cada un individualment i en relació amb l’altre.

Com són les sessions?

Es desenvolupa en sessions de 90 minuts setmanals, quinzenals o mensuals. Durant les sessions de parella hi haurà dos terapeutes per poder donar espai a l’energia masculina i femenina. La coteràpia permet aconseguir una atenció més directa i més equilibrada per tal d’obtenir un acompanyament més complet.

Durada de les sessions

Durada de la sessió: 90 minuts setmanals, quinzenals o mensuals. 

Inversió

120 € / sessió

Impartit per: 

Teràpia de parella a Escola Gestalt de Catalunya Girona