GESTALT I MATERNITAT

GRUP D'ENCONTRE

GESTALT I MATERNITAT

Oferim un espai segur i lliure de judici on poder expressar totes les emocions, inquietuds, preocupacions, alegries, etc. de les mares, alhora que fem una feina terapèutica. La finalitat és aconseguir que les dones adquireixin eines que els serveixin al dia per a poder tenir una maternitat més conscient.

escola gestalt de catalunya girona

Alguns dels objectius són:

  • Reconèixer quines són les creences familiars i socials entorn de la mapaternitat que puguin dificultar ser la mare/pare que es vol ser. “I si té raó la meva mare i l’estic acaronant massa?”
  • Generar suficient auto-suport tant en la mare com en el nou sistema familiar per a fer front a la pressió social i familiar que existeix. “Què pesada és la gent… si als dos ens agrada fer collit!”
  • Identificar els nous rols que es donen en el sistema i si aquests són pactats prèviament o es donen per suposats. “Per què sempre la banyo jo?”, “ara no puc encarregar-me de tot”.
  • Treballar la relació amb la/el nena/o interior i les ferides de la infància. Parts de nosaltres mateixes que surten a la superfície amb la pamaternitat. “I com em cuidarien a mi, em deixarien plorant?”

Més informació

Horari

A concretar

Inversió

A concretar

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

Cursos d'estiu

VEURE
Tallers
Tallers

Allibera't: Grup LGTBIQ+

VEURE